Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winnaar Etappe Tour De France Vandaag

De Tour de France begint op zaterdag 26 juni en is live te zien via de NOS Sporza en Eurosport kanaal 1 en kanaal 2. Na de eerste rustdag gaat de Tour dinsdag gaat de Tour verder met een sprintersrit waarna woensdag tweemaal de Mont Ventoux op het menu staat.

Winnaar etappe tour de france vandaag
Finish Tour Etappe Neeltje Jans Omstreeks Halfzes Tours

Alles over de Tour de France vind je op TourdeFranceVandaagnl.

Winnaar etappe tour de france vandaag

. Vanaf zaterdag 26 juni kunt u hier alle uitslagen en klassementen terugvinden. Tour de France klassement. Nieuws en videos over Tour de France. De drieweekse wielerwedstrijd Tour de France is van 26 juni tot en met 18 juli 2021.

Dylan Teuns wint heroïsche Alpenrit almachtige Tadej Pogacar pakt gele trui over van Mathieu van der Poel. Het totaal aantal Nederlandse individuele etappeoverwinningen bedraagt 162. Omdat Bernal dit jaar voor de Giro koos komt het Columbiaanse geweld komt dit jaar van Movistar renner Miguel Angel Lopez. Volg dagelijks onze livestream.

Onderstaande lijst toont alle Nederlandse etappeoverwinningen in de Ronde van Frankrijk bijgewerkt tot en met de etappewinst van Mathieu van der Poel in de Tour van 2021 in alfabetische volgorde. Ook via een live stream kan je naar de Tour de France van 2021 kijken. Lijst van Nederlandse etappewinnaars Ronde van Frankrijk. De renners bereiken woensdag in de zeventiende etappe van de Tour de France het hoogste punt in deze ronde.

De winnaar van de rit krijgt de Souvenir Henri Desgrange die jaarlijks wordt gekoppeld aan het dak van de Tour. Een volledig overzicht van alle etappes het klassement en elke wielerploeg in de Ronde van Frankrijk. 30 juni Mathieu van der Poel heeft op grootse wijze standgehouden in de Tour de France. In de eerste etappe van de Tour de France heeft een enorme valpartij plaatsgevonden omdat een fan met een kartonnen bord op de weg stond.

Tour de France 2021. Van der Poel winnaar in tweede etappe Tour de France en pakt het geelWat gisteren niet lukte ging vandaag wel. Mathieu van der Poel heeft de tw. Alle etappes het klassement de Tour van 2019 en 2020 uitslagen en winnaars.

UITSLAG ETAPPE 8 TOUR DE FRANCE. Hoewel de Tour in het verleden vaker Malaucène passeerde is het de eerste keer dat de finsishlijn er getrokken is. De winnaar van vandaag zal het dalen dus ook goed moeten beheersen. Ben OConnor won de 9e etappe van de Ronde van Frankrijk terwijl Tadej Pogacar de leiding behield.

UITSLAG ETAPPE 8 TOUR DE FRANCE. Dylan Teuns wint heroïsche Alpenrit almachtige Tadej Pogacar pakt gele trui over van Mathieu van der Poel. Hoe laat begint de etappe in de Tour de France vandaag. Na de eerste rustdag gaat de Tour dinsdag gaat de Tour verder met een sprintersrit waarna woensdag tweemaal de Mont Ventoux op het menu staat.

Hij werd vorig jaar zesde bij zijn debuut in de Tour en wist overtuigend de rit op de Col de la Loze te winnen. Het gebeurde ongeveer 44 kilometer voor de. Van der Poel winnaar in tweede etappe Tour de France en pakt het geel. In onderstaande overzicht vind je voor Nederland en België het uitzendschema.

De finishlijn is getrokken op de top van de Col de la Loze gelegen in het skigebied Méribel. De Tour de France 2021 is de 108de editie van de ronde van Frankrijk. Op tourschemanl staat het laatste nieuws en het volledige etappeschema van de Tour de France 2021. Ben OConnor won de 9e etappe van de Ronde van Frankrijk terwijl Tadej Pogacar de leiding behield.

Tour de France Vandaag wel. Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland.

Winnaar etappe tour de france vandaag
Pin Op Tour De France

Winnaar etappe tour de france vandaag
Pin En Road Race

Winnaar etappe tour de france vandaag
Pin Op Documentaires

Winnaar etappe tour de france vandaag
Pin Op Rik Van Looy

Winnaar etappe tour de france vandaag
Pin Op Marianne Vos

Winnaar etappe tour de france vandaag
Pin Op Cycling Monumental Classics

Winnaar etappe tour de france vandaag
Pin Op Wielrennen Renners

Winnaar etappe tour de france vandaag
Pin On Documentaires

Post a Comment for "Winnaar Etappe Tour De France Vandaag"